Politika privatnosti

Politike privatnosti opisane dole su deo ovog Ugovora. Poštujemo privatnost naših online posetilaca. Mi sakupljamo informacije na ili preko ove stranice koje vas lično mogu prepoznati kada vam se dobrovoljno nudi. Na primer, prikupljamo lične podatke za odgovor na pitanja i komentare posetilaca o nama i proizvodima i uslugama naših saradnika. Slanje e-biltena i kontaktiranje dobitnika konkursa i promocija. Možemo sakupiti i demografske i druge podatke za istraživanje tržišta, reklamne i promotivne svrhe. Pored toga, možemo sakupljati tehničke informacije o vašoj interakciji sa našim sajtom, kao što su IP adrese ili referalni URL-ovi, koristeći kolačiće i druge slične tehnologije.

U bilo kom trenutku možete „odbaciti“ ukoliko želite da prekinete primanje komunikacija od nas prateći uputstva u takvoj komunikaciji ili nas kontaktirajte na dolenavedenoj adresi.

Mi ćemo samo deliti informacije koje nam pružite sa našim povezanim kompanijama, kao i pružaocima usluga trećih lica koji nam pomažu u pružanju informacija i/ili usluga koje vam pružamo. U takvim slučajevima imamo ugovore o obradi podataka koji su u skladu sa našim standardima privatnosti kako je opisano u ovoj Politici privatnosti umesto ovih pružalaca usluga trećih lica i/ili partnera trećih strana i zahtevaju da se pridržavaju svih administrativnih, tehničkih i sigurnosnih mera koje su potrebne kako bi zaštitili svoje lične informacije. Pored toga, možemo da sarađujemo sa trećim licima koji mogu da koriste ove informacije da bi vam pružili oglase zasnovane na interesovanju koje su prilagođene vašim posebnim preferencama.

Sve ne-lične informacije, komunikacije i materijali koje šaljete na ovu stranicu ili nam putem e-pošte su na ne-poverljivoj osnovi. Slobodno možemo koristiti i reprodukovati sve takve informacije slobodno, i za bilo koju svrhu. Konkretno, slobodno ćemo koristiti bilo koju ideju, koncepte, know-how ili tehnike sadržane u takvim informacijama za bilo koju svrhu, uključujući razvoj, proizvodnju ili plasiranje proizvoda. Sve informacije koje šaljete na ovu stranicu moraju biti istinite, ne kršiti prava drugih i biti zakonite.

KOLAČIĆI

Kao i mnoge druge kompanije, ZI koristi kolačiće na našim web stranicama. Korišćenjem ove web stranice prihvatate korištenje kolačića u skladu sa ovom politikom.

Šta je kolačić?

Kolačići su mali fajlovi koji se preuzmu na vaš računar ili mobilni uređaj kada posetite web lokaciju. Generalno, kolačići se nakon svake naknadne posjete vraćaju na web stranice originala ili na drugu web lokaciju koja prepoznaje taj kolačić. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju web lokaciji da prepozna korisnički uređaj. Kolačići dodeljuju jedinstveni numerički identifikator vašem web pregledaču i mogu nam omogućiti da vas prepoznamo kao istog korisnika koji je bio ranije na našoj web lokaciji i odnosite se sa vašom korištenjem web stranice na druge informacije o vama.

Kolačići obavljaju mnoge različite funkcije, poput omogućavanja efikasne navigacije između stranica, pamćenja vaših preferencija i opšteg poboljšanja korisničkog iskustva. Oni takođe mogu pomoći da se osigura da su reklame koje vidite na internetu relevantnije za vas i vaše interese

Lične informacije koje sakupljamo i kako ih koristimo

Pod „ličnim podacima“ podrazumevamo imena, adrese, e-adrese, radno iskustvo i istoriju i sve druge lične podatke koje dobrovoljno pružate o vama i vašim veštinama i interesima. Davanje lažnih informacija u kreiranju vašeg profila tokom procesa prijave će dovesti do vašeg odbijanja ili prekida.

Obelodanjivanje ličnih informacija

Mi možemo dijeliti vaše lične informacije sa dobavljačima ili pružaocima usluga kao što su kompanije koje nam pomažu u administraciji baze podataka. U svim ovim slučajevima, međutim, mi ćemo preduzeti razumne korake da pomognemo zaštiti vaših ličnih podataka. Mi ćemo samo dijeliti vaše podatke pod uslovima i uslovima koji obavezuju primaoca da štite privatnost i sigurnost vaših ličnih podataka. Osim što je opisano u ovoj izjavi o privatnosti ili u skladu sa zakonom, nećemo deliti vaše lične podatke sa trećim licima.

Prodaja naših brendova ili biznisa

U vezi sa prodajom jednog ili više naših brendova ili dela našeg poslovanja drugoj kompaniji, zadržavamo pravo prenosa vaših ličnih podataka na novog vlasnika koji se slaže da ponudi odgovarajuću zaštitu za korištenje i otkrivanje vaših ličnih informacija.

Možete pristupiti i ažurirati lične informacije

Ovu politiku možemo modifikovati u bilo kom trenutku, po našem isključivom izboru i sve izmene će biti efikasne odmah nakon objavljivanja izmena na ovoj web lokaciji. Ukoliko ne odredimo drugačije, ova politika se odnosi samo na ovu web lokaciju i na naše online aktivnosti i ne odnosi se ni na jednu od naših offline aktivnosti.

Za dodatne informacije o našim online praksama privatnosti, molimo kontaktirajte

Ulica i broj
Tel: +381 63 508811
E-mail: info@zubniimplant.com